SINCE 1991. —

MD Trade d.o.o.


poduzeće osnovano je 1991. godine i djeluje kao obiteljsko poduzeće. Dugi niz godina bavi se grafičkim uslugama i tampon tiskom,a od 2000. godine u ponudu nudi i usluge laserskog graviranja i graviranja dijamantnom iglom.

Uz tisak na reklamne proizvode, tipkovnice i ostale materijale, također omogućavamo klijentu slobodu u kreiranju narudžbi te nudimo nabavu reklamnih proizvoda (olovke, upaljači, kalendari, itd.) te dotisak na iste.

Izrađujemo signalizaciju, te obrađujemo više vrsta materijala (plexi, metal, plastika i sl) za izradu tabli, putokaza, ili oznaka, kao i ostalog hotelskog asortimana (ključevi, info mape, menu i sl.)

U suradnji sa našim stalnim partnerima, također nudimo klijentima proizvode iz kategorije kožne galanterije (rokovnici, mape, itd.) sa mogućnošću dorade putem laserskog graviranja i slijepog tiska (blindruck).

Iz ponude galanterije, klijentima nudimo mogućnost izrade personaliziranih artikala (sadrži logo ili brand kompanije) kako bi bile zadovoljene promotivne potrebe naših klijenata.

tisak i
gravura na
tipkovnice