MD Trade d.o.o. poduzeće osnovano je 1991. godine i djeluje kao obiteljsko poduzeće. Dugi niz godina bavi se grafičkim uslugama i tampon tiskom, a od 2000. godine u ponudu nudi i usluge laserskog graviranja i graviranja dijamantnom iglom.

Uz tisak na reklamne proizvode, tipkovnice i ostale materijale, također omogućavamo klijentu slobodu u kreiranju narudžbi te nudimo nabavu reklamnih proizvoda (olovke, upaljači, kalendari, itd.) te dotisak na iste.

U suradnji sa našim stalnim partnerima, također nudimo klijentima proizvode iz kategorije kožne galanterije (rokovnici, mape, itd.) sa mogućnošću dorade putem laserskog graviranja i slijepog tiska(blindruck).

Iz ponude galanterije, klijentima nudimo mogućnost izrade personaliziranih artikala (sadrži logo ili brand kompanije) kako bi bile zadovoljene promotivne potrebe naših klijenata.


Nalazimo se u Zagrebu na adresi Prenjska 4.
Najlakši put je preko Ljubljanske avenije skrenuti na Ulicu Drvinje i tada na prvom skretanju lijevo skrenuti u Aninu ulicu. Iz Anine ullice skrenuti lijevo na prvom skretanju te opet lijevo u Prenjsku ulicu.

MD Trade d.o.o.
Damir Markovi?

PRENJSKA 4,
10 000 ZAGREB
HRVATSKA (CROATIA)

OIB: 92749599159

Tel/Fax: +385 (0)1 3863 760
GSM: +385 (0)98 202 210
E-mail: md-trade@zg.ht.hr
E-mail: md-trade@inet.hrVidi ve?u kartu